“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Как да избегнем образуването на коричка върху пудинга?

Полезен съвет

За да избегнете образуването на коричка върху пудинга, поставете домакинско фолио върху формичките с горещ пудинг, докато се охладят. Така пудингът ще придобие кремообразна консистенция.
Ако обаче възнамерявате да извадите пудинга от формата му, тогава не покривайте с фолио, защото при покриването пудингът ще придобие кремообразна консистенция, а не "желирана". Върху повърхността на пудинга ще се образува коричка. Тя ще е основата, върху която ще задържи пудингът и ще запази формата си.