Flag

Ронливо маслено тесто

Подходящо за тънки печива като дребни сладки, блатове или подложка на сладкиши
1
Загрейте предварително фурната
2
Подготвяне на формата или тавата за печене
Picture - CakeuDessert Germany Editorialphoto Küchenutensilien 07 бг



3
Замесване на тестото



4
Оформяне на тестото
Picture - Quark-Öl-Teig Zubereitung 3 Dr. Oetker QF DSC8416 бг

5
Разточете тестото
Picture - Knetteig ausrollen Blech DSC6051 бг

Picture - Marzipandecke Palette DSC8248 ausschnitt bg

6
Полагане на блат от ронливо тесто в тава за печене
Picture - Teigdecke Nudelholz DSC9744 ausschnitt бг
7
Разточване на тесто за форми за торти или форми за плодови пайове
Picture - tart hamuru sekillendirme 3 bg
8
Изпечете предварително блата за сладкиша
Picture - Mürbteigboden Springformboden Gabel DSC9518 ausschnitt бг
9
Съхранение
Picture - Teig-Ziegelsteine Frischhaltefolie DSC9445 ausschnitt бг

Свързани съвети и трикове

Последвайте Dr. Oetker