Flag
Вкусни моменти
за да се чувствате добре

От пици до пудинги, от смеси за сладкиши до пикантни закуски, вече повече от 130 години Dr.Oetker събира хората, за да споделят най-щастливите моментите заедно в компанията на вкусната храна. А днес? С нашата нарастваща гама от вкусни избори, които са все по-добри както за вас, така и за планетата, сме поели по пътя да изпълним нашата мисия - да направим света по-щастливо място хапка по хапка, парче по парче или лъжичка по лъжичка.

От нашата семейна кухня до вашата

През 1891 г. д-р Аугуст Йоткер основа нашия семеен бизнес, като открива аптека в Билефелд. Първият му голям пробив в печенето? Готова за употреба формула бакпулвер, която дава увереността дори на неопитни пекари да правят надеждно перфектни сладкиши всеки път. Бързо последват още нововъведения като ванилова захар, пшенично нишесте, разнообразни есенции, десерти, смеси за сладкиши, а в последствие и нашата световноизвестна замразена пица.

Повече от 130 години по-късно ние оставаме горд семеен бизнес, въпреки че присъстваме в повече от 40 държави. Нашият неуморен ангажимент към качеството и иновациите продължава да събира хора и семейства, за да изживеят вкусни моменти на щастие - и малко "вкус на дома".

С вас във важните моменти

В продължение на 130 години помагаме на хората по целия свят да създават и споделят повече от моментите, които наистина имат значение. Нашите вкусни пици, сладкиши и десерти не са просто за вкусна храна. Те създават повода, независимо дали просто искате да се насладите на специален момент сами или да се събирате заедно със семейството или приятелите и колегите. От лакомства след вечеря до вечери с пица пред телевизора или онези големи семейни събирания, които изискват приготвяне на празнични десерт, Dr.oetker ви помага да направите момента специален.

Вкусни моменти, които ви карат да се чувствате добре

Dr.Oetker винаги е стоял зад качеството. Именно той, нашият основател, е казал: „Качеството се разглежда от компанията като това, което се изисква от клиента и потребителя по отношение на продуктите.“ Ето защо в продължение на много години „Качеството е нашата най-добра рецепта“ стоеше гордо като слоган на компанията.

Днес вярваме, че моментът е подходящ да пренесем нашата дефиниция за качество на следващото ниво и да започнем да мислим повече и за качеството на живот. Ето защо непрекъснато разширяваме нашата гама от „по-добри за вас“ – и по-добри за планетата – избори. Чрез пускането на нови 100% растителни продукти, правейки нашите опаковки рециклируеми и снабдяването ни по-устойчиво, намаляваме въглеродния си отпечатък. И като намаляваме захарта и солта в нашите рецепти, ние работим по-усърдно от всякога, за да създадем продукти, които не само имат добър вкус, но и ви карат да се чувствате добре с тях.

Научете повече на www.oetker.bg/sustainability

От скромно начало до глобален успех

През 1891 г. д-р Август Йоткер основа нашия бизнес, като отворя аптека. Първата му иновация е готов за употреба бакпулвер.

Последвайте Dr. Oetker