Flag
Устойчиви моменти,
които карат всички да се чувстваме добре
ПРАВЕНЕ НА УСТОЙЧИВИ ПРОМЕНИ

Идеята, че малкото прави голяма разлика подчертава как дори най-малките усилия водят до нещо важно – особено когато ги правим заедно. Ние сме тук, за да създадем моменти в компанията на приятна храна, на които всички да се насладят. Ето защо добавяме по-устойчиви и по-приобщаващи решения към продуктите на Dr. Oetker, които всички обичаме.

На път сме – предлагаме по-устойчиви съставки, непрекъснато намаляваме солта и захарта в нашите продукти, разширяваме нашите растителни опции, увеличаваме достъпността на рецептите и избягваме пластмасовите опаковки.

В Dr. Oetker се ангажираме да разкажем на света за нашия напредък в областта на устойчивостта. Поставяме си големи цели и работим усилено, за да ги постигнем, но знаем, че винаги можем да направим повече. Малко по малко работим за по-устойчиво бъдеще, споделяйки актуализации и напредък на всяка крачка от пътя. Знаем, че и вие се опитвате да дадете своя принос за планетата, затова ви улесняваме да направите малките избори, които ще допринесат за голямата промяна.

Предприемане на действия

Има много начини, по които всички можем да включим устойчивостта в ежедневните си действия.

В нашите пет фокусни области – хранене, устойчиви съставки, минимизиране на отпадъците, действия за климата и приобщаване – предприемаме стъпки, които малко по малко правят голяма разлика. Като работим заедно, можем да създадем по-добро утре.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ФОКУС ОБЛАСТИ

Доклад за устойчивост за 2022 година

Споделяме нашата история: доклада ни за устойчивост за 2022 г., който показва пътя ни към превръщането ни в по-устойчив бизнес.

Read
Read
Read