“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоколадови пръчици за украса на страните на тортата

Лесен начин да оформите торта отстрани

Най-лесният начин да поръсите и прилепите шоколадови стърготини за страните на тортата е като използвате твърд картон или шпатула за тесто. Първо поставете 3 парчета хартия за печене, под тортата, така че падналите стърготини да не падат по плота. С помощта на шпатулата прилепяйте шоколадовите стърготини отдолу нагоре като притискайте леко.