“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоколадови плодове

Сладко съчетание от плод с шоколад

Разтопете натрошения на ситно шоколад на водна баня при слаб огън. Почистете, измийте и подсушете добре плодовете (например грозде, ягоди). Потопете плодовете в течния шоколад и ги поставете върху метална скара с поставена хартия за печене отдолу, докато шоколадът се втвърди.