Нека е Великден!

Чук, чук, яйчице. 🐣 На прага на един от най-светлите семейни празници сме тук, за да ви заредим с апетитни идеи, които ще направят трапезата и празника ви още по-уютни, цветни и вкусни. Защото няма нищо по-хубаво от усмивките и щастието в очите на любимите хора, когато им поднесете току що изваденото от фурната ароматно печиво, направено с много любов. 

Тесто с мая

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
Приготвяне на тесто със суха мая

Замесването на тесто със суха мая изглежда сложно заради етапите на омесване и втасване, но всъщност приготвянето му е като всяко друго тесто, при което се спазват няколко последователни стъпки.

Вижте повече тук

Рецепти, идеи и съвети за козуначени плънки и плетки

Рецепти
Козунаци с ароматни пълнежи

За ароматни козунаци! С масло, сметана, с яйца, без яйца, с какао, локум, ядки. Открийте интересни рецепти за козунаци с ароматни плънки и пълнежи.

Вижте ги тук

Пролетни сладкиши

Торта "Горски кът"
Солен морковен тарт
Шоколадов тарт с малини за Великден

Бои за яйца

продукти
Бои за яйца

За по-цветен и весел Великден. Любимият празник ще бъде по-ярък с бои за яйца Dr. Oetker. Яйцата могат да бъдат каквито пожелаете, затова направете този Великден вълшебен с бои за яйца Dr. Oetker!

Великденски зайчета

Лесни идеи за ефектна великденска трапеза

Как да си приготвим великденски заек от марципан
Как да си направим ефектно шоколадово гнездо

Идеи за великденски брънч

Още великденски рецепти

Идеи ( 1 от 1 )

Всичко за брашното

Брашно - всичко за правилното му използване - част 1

Какво означава типовият номер на брашното? Защо едно брашно е тъмно на цвят, а друго светло? Има ли значение дали ще приготвите бисквитки с пшенично или пълнозърнесто брашно? Кои брашна са безглутенови? Всички отговори се крият в статията

Към част 1
Брашно - всичко за правилното му използване - част 2

Брашното е изключително важно при приготвянето на печива, но още по-важно е да знаете какъв вид (тип) да използвате, за да постигнете перфектни резултати при печене на различни  ястия, сладкиши и десерти. Пшенично, ръжено или брашно от спелта? Отговорът ще намерите в статията.

Към част 2

Любимите добавки за печене на всяко домакинство

Съгласие за проследяване

Ще се радваме да се съгласите ние и нашите партньори да използваме „бисквитки” и подобни технологии, за да разберем как ползвате нашия уебсайт. Това ни позволява да разберем по-добре Вашето поведение като потребител и да адаптираме съответно нашия уебсайт. Освен това, ние и нашите партньори бихме искали да използваме тези данни за персонализирани предложения в техните платформи. Ако сте съгласни с това, моля, кликнете върху „Съгласен съм“ - /„Agree”/. Моля, обърнете се към нашата „Политика за поверителност” за подробна информация. Можете да промените решението си по всяко време.

Необходими функции

Ние се нуждаем от „бисквитки” и подобни технологии, за да активираме основните функции на нашия уебсайт. 

Винаги активни
Анализ и персонализация

Освен това, бихме искали да научим повече за това как използвате нашия уебсайт, за да го оптимизираме за Вас и други потребители. За тази цел използваме „бисквитки” и подобни технологии, които картографират поведението на потребителите и по този начин ни помагат да подобрим нашия уебсайт и услуги.

Да

Отричам

(Ре-) Маркетинг / споделяне на данни с трети страни

За да сме сигурни, че можем да приспособим нашите маркетингови кампании към Вашите нужди, ние се интересуваме как стигате до нашия уебсайт, и как взаимодействате с нашите реклами. Това ни помага да направим не само нашите реклами, но и нашето съдържание още по-ефективно за Вас. Нашите маркетингови партньори също използват тази информация за свои собствени цели, напр. за да персонализират Вашия акаунт или профил на тяхната платформа.

Да

Отричам

Вашият браузър е с по-стара версия.

В тази връзка браузърът, който използвате в момента, може да доведе до грешки при използване на сайтa: www.oetker.bg. За да се насладите напълно на нашето уеб съдържание, моля, изтеглете един от следните браузъри: