Flag

поводи

Великден
Бои за яйца за цветен и весел Великден

Светлият празник ще бъде ярък с бои за яйца Dr. Oetker. Боядисайте яйцата с класически бои в червен, син, жълт и зелен цвят. Ако желаете да внесете повече разнообразие във великденската кошница, то може да изберете боите за боядисване с ръкавица. Бонбонените бои ще придадат нежни, но плътни пастелни цветове на яйцата. С Пролетните бои ще внесете свежест и цветно настроение в дома ви със своите ярки цветове, а Приказните бои ще накарат трапезата ви да засияе със своите златни, бронзови, рубинени и ослепително червени цветове с металически блясък. 

 

Приказна боя за яйца

Златно, бронзово, рубинено или ослепително червено яйце с метален блясък - вие избирате. Достатъчно е да сложите ръкавиците от комплекта, да потопите пакетчетата с боите в чаша с топла вода, с капчица две да оваляте всяко яйце и да се убедете сами колко лесно, чисто и за минути ще боядисате 40 яйца. 

Бонбонена боя за яйца

Боядисайте в императорско синьо вашето кралско яйце, а яйцето за принцеси в нежно розово. Нека жълтото яйце бъде символ на изобилие, а зеленото на берекет във великденската кошница. Сложете ръкавиците, потопете пакетчетата с боите в чаша с топла вода и за нула време ще имате 40 бонбонено цветни яйца. 

Пролетна боя за яйца

Пролетните бои за яйца Dr. Oetker ще внесат невероятна свежест във великденската кошница. Ярко червено, плътното зелено, ослепителното жълто и нежното синьо ще превърнат великденските яйца в перли на трапезата. Потопете пакетчетата с боите в чаша с топла вода, сложете ръкавиците и се захванете с най-лесното, бързо и приятно боядисване на 40 яйца. 


Боядисване на яйца с ръкавица

Класическа боя за яйца

Великденската кошница няма да е пълна, ако в нея липсват класически ярки цветове. Оцветете първото яйце в ярко червено с Класически бои за яйца Dr. Oetker.  Те се разтварят бързи и равномерно в гореща вода, което ви позволява за нула време да превърнете 60 яйца в шарена и цветна 

Внесете свежест и цвят във великденската трапеза
Интересни идеи за боядисване на яйца

Боядисване на яйца с кухненска хартия

Интересен начин за боядисване на яйца

Къде може да откриете боите за яйца?

Може да закупите боите за яйца от:

  • всички магазини на дрогерии ДМ и Лили и в цялата страна;
  • по-големите магазини на верига супермаркети Фантастико в цялата страна;
  • по-големите магазини на верига супермаркети Била в град София;
  • магазини ЦБА, Фреш маркет, магазини 345, Квартал Маг, Едеа, Роко Бароко, Славекс, БББ-Пловдив, Риволи, Анет, Дени-2000, Май Маркет Варна, Орбис и други независими търговски обекти.
  • онлайн на www.pazaruvai-lesno.bg/;
  • онлайн на www.ebag.bg/.

Чрез нашия дистрибутор зареждаме и много търговски обекти, които не са част от търговски вериги. Повече информация може да получите от националния ни дистрибутор за страната на телефон 0889 10 10 62 (Велизар Петков).

Picture - banner 2 image

РЕЦЕПТИ

Нека е Великден!

Открийте интересни и апетитни рецепти и идеи за козунаци, които ще направят трапезата и празника ви още по-уютни, цветни и вкусни.

Picture - banner 2 image

РЕЦЕПТИ

Нека е Великден!

Открийте интересни и апетитни рецепти и идеи за козунаци, които ще направят трапезата и празника ви още по-уютни, цветни и вкусни.

Вижте всички рецепти тук
Вижте всички рецепти тук
Последвайте Dr. Oetker