“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Използване на ликьори или алкохолни концентрати в сладка

Полезен съвет

След завирането може да направите по-фин вкуса на конфитюри, мармалади и желета като добавите малко ликьор, ром, плодова ракия, водка. Не добавяйте повече от 3 с.л., иначе рискувате да не се желира. Ако желаете да добавите по-голямо количество, съответно намалете количестовто на плодовата маса или сока.