Flag
Филтри

рецепти

Веган рецепти
Вкусно, лесно и веган!

Подготвили сме ви не една и две рецепти, които ще ви помогнат да добавите повече растителна храна в ежедневните ви ястия. Нуждаете се от причина защо да го направите? Освен полезна и вкусна, растителната храна носи и много ползи за животните и околната среда. И така, какво чакате? Независимо дали сте 100% веган, флекситарианец или напълно нов за всичко това, нашите неустоимо вкусни рецепти правят изпробването на повече вегански варианти лесно. Запретнете ръкави и да започваме!

Веган десерти и сладкиши

Бързи и лесни рецепти за торти, десерти и сладкиши, които се приготвят само за няколко минути с помощта на добавктие за печене на Dr.Oetker и нямат нито капка прясно мляко или яйца. Опитайте ги!

Веган сладки и бисквитки


Почти нищо не може да се сравни с мириса на току-що изпечени бисвитки, от които се носи аромат на ванилия, канела или пък какао. Тук ще откриете цялата ни селекция от лесни за приготвяне, супер вкусни и уханни веган сладки и бисквитки, подходящи за всеки вкус и всеки повод.

Предложения за шокохолици


Тези подбрани предложения са за всички шокохолици - тези, които чуят ли думата сладко, веднага се сещат за шоколад. Какаови кукита, брауни, мини тортички и изкушаваща торта с шоколадов мус от тофу. Знаем, че е трудно да решите с коя рецепта да започнете, затова защо не ги приготвите всички? 

Мини веган торти

Веган кексове и печива


Тези предложения са за всички, които нямат търпение да сложат престилката веднага, след като се приберат вкъщи, и да се захванат с печене на вкусни и ароматни печива. Сред тях ще откриете рецепти с кафе, лимон, канела, шоколад. Бързи, лесни и неустоимо вкусни.

Предложения за закуска и солени печива


Закуската е най-важното хранене от деня. Започнете я устойчиво и вкусно с нашите веган предложения за сочни палачинки, кифлички и гофрети. Или завършете вечерната трапеза с вкусна фокача или маслинено хлебче, чийто аромат ще ви омагьоса. Сигурни сме, че опитате ли ги веднъж, ще поискате да го направите отново.

Полезни съвети


Веган печенето може да изглежда доста трудно. Трябва да замените яйцата, млякото и всякакви други животински продукти в традиционните рецепти с нещо друго. Но след като научите с какво може да ги замените, става по-лесно от всякога да печете веган лакомства.


Последвайте Dr. Oetker