“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Пухкави сладкиши

С пролетта идват топлите слънчеви лъчи, първите разлистени дървета, разцъфнали цветя и Великденските празници. Посрещнете ги с пъстри яйца, уханни печива и приятни моменти с близките.

Българската традиция повелява за празничната трапеза да се боядисат яйца и да се поднесе обреден сладък хляб – козунак. Замесването на козунак звучи предизвикателно, но следвайки няколко основни съвети, успехът е гарантиран.

В следващите страници ще откриете съвети и кулинарни идеи от опитната кухня Dr. Oetker за приготвяне на пухкави козунаци, десерти и дребни печива.

Изтегли книжка с рецепти "Пухкави сладкиши"

Сваляне на PDF