Пригответе пудинга както е в описанието на опаковката - сложете 150 мл от млякото, добавете захарта, изсипете пудинга и разбъркайте. На котлона загрейте останалата част от млякото, изсипете пудинга и разбъркайте на тих огън за около 5 мин. Прехвърлете сварения пудинг в друг съд и покрийте плътно с фолио и охладете на стайна температура.
За да приготвите крема, разбийте сметаната до твърд връх. Разбийте с миксер охладения пудинг и го прибавете към сметаната заедно с пастата от шамфъстък и разбийте с миксера.
Сложете крема в пош. Разрежете кроасаните с нож през средата и с поша ги напълнете.
Запечете кадаифа на котлона на сух тиган и поръсете крема с малко от него и от счукания шамфъстък. Отгоре декорирайте с крем, кадаиф и шамфъстък.
Тази рецепта споделя с нас Дани Динева от кулинарния блог Даниела за сладката страна на живота
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти