“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Baking Powder

Гелфикс Екстра 2:1

С Гелфикс екстра 2:1 Dr. Oetker освен че ще приготвите мармаладите и конфитюрите за рекордно кратко време без необходимост от стерилизиране, ще запазите витамините и цвета на плодовете. И това благодарение на съдържанието на естествения продукт пектин, който помага за бързото желиране без дълго варене.

За плодове с повече естествена захар (фруктоза), т.е добре узрели, сладки плодове (кайсии, череши, ягоди) или ако желаете, полученият продукт да е с по-малко захар, препоръчваме да използвате Гелфикс Екстра 2:1, при който пропорциите са 1 кг плодове и 0,5 кг захар.

 

 

Гелфикс Екстра 2:1 (30 Рецепти)

Алергенни съставки

Този продукт не съдържа съставки, които могат да предизвикат алергични реакции или друга непоносимост. Списък с алергенните съставки, които задължително се декларират по закон

Повече информация за продукта

Съдържание: 25г