“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Пикантни есенни зеленчуци

За любителите на пикантни туршии

about 7 - 8 буркана ((800 мл))

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Пикантни есенни зеленчуци

Продукти:

2 бр. тиквички
1,5 кг чушки червени
1,5 кг чушки зелени
1 кг домати зелен
2 бр. целина
4 бр. моркови
1 кг камби
4 бр. лук
1 пак. Пикант фикс - люта Dr.Oetker
300 мл оцет (6% или 9%)
150 г захар
1,75 л. вода

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Измийте всички зеленчуци. Нарежете тиквичките, доматите и целината на кубчета, а камбите, чушките, лука, морковите - на кръгчета. Подредете зеленчуците в предварително измитите буркани като помежду им добавяйте листа целина. Смесете съдържанието на пакетчето Пикант фикс с водата, оцета и захарта. Сложете на огъня и я оставете да ври 3-5 мин, като бъркате непрекъснато. След като сместа заври, може да добавите допълнително оцет и захар според вкуса, който желаете да получите. Залейте подготвените зеленчуци с гореща марината, разклатете бурканите добре и долейте марината, ако е необходимо. Затворете бурканите веднага и оставете с капачките надолу за около 5 мин. Съхранявайте на хладно и студено.

Dr.Oetker.Products.Used

click.on.product.for.details