“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Конфитюр с вишни и кафе

Хармонична комбинация от силно еспресо и череши точно върху хлебчето за закуска

about 6 буркана ((200 мл))

Easy 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Конфитюр с вишни и кафе

Продукти:

900 г вишни
100 мл кафе Еспресо
1 пак. Гелфикс Супер 3:1 Dr.Oetker
350 г захар

preparation

Приготвяне

1

Подготовка

Измийте, почистете и претеглете 900 г вишни . Пригответе 100 мл кафе еспресо.

2

Приготвяне

Изсипете вишните и кафето в подходящ съд за варене. Разбъркайте 2 с. л. захар със съдържанието на пакетчето Гелфикс Супер 3:1 и ги прибавете към плодовата смес. 

Сложете конфитюра да заври на висока температура, като разбърквате непрекъснато. След завиране, прибавете останалата захар и разбъркайте добре. След като кипне, конфитюрът трябва да ври около 3-5 мин. при непрекъснато бъркане. Свалете конфитюра от огъня. Пожелание може да остраните пяната и да пюрирате с пасатор.

3

Веднага разсипете в предварително измитите и подсушени бурканчета. Затворете бурканчетата, обърнете ги с капачките надолу за около 5 мин.