Flag

Шоколадови хрупкави бисквитки с мюсли

about 30 сладки (/бисквитки)
Леснa
20
Следобедна закуска с шоколад и мюсли
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Може да съхраните сладките в добре затворени метални кутии за около 3 седмици.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Тесто
100 гпшенично брашно
1,5 ч.л.бакпулвер Dr.Oetker
75 гзахар (кафява)
1 пак.ванилена захар Dr.Oetker
75 гкраве масло
1 бр.яйца
100 гХрупкаво мюсли плюс - двоен шоколад Vitalis
Picture - бакпулвер Dr.Oetker
Picture - ванилена захар Dr.Oetker
1

Приготвяне

Пресейте брашното и бакпулвера в купа. Добавете останалите продукти без мюслито и разбъркайте с миксер, първо на най-ниската, а после на най-високата степен до получаването на гладко тесто. Накрая разбийте мюслито със сместа. С помощта на 2 чаени лъжички оформете сладките и ги наредете върху хартия за печене (на разтояние една от друга около 4 см). Печете сладките в средата в предварително загрята фурна на 200°C при горен и долен нагревател или на 180°C при горещ въздух около 11 мин. Издърпайте изпечените сладки заедно с хартията върху метална скара и оставете да се охладят.

Съвет за рецептата

  • Може да съхраните сладките в добре затворени метални кутии за около 3 седмици.