Flag

Чийзкейк с пудинг

16 парчета (/парченца)
Средно ниво на сложност
60
Специална торта за специални хора
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

За бисквитения блат
200 гбисквити какаови
100 гкраве масло
За крема
130 гпудра захар
500 млпрясно мляко
100 млпрясно мляко за крема сирене
500 гсирене крема
1 пак.Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
Picture - Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
1

За блата

Разтопете маслото в микровълнова фурна или на водна баня. Смесете го с бисквитените трохи до хомогенност. Разстелете сместа в форма за торта с ринг с диаметър 23-24 cm. С помощта на дъното на стъклена чаша притиснете повърхността на блата и я загладете, така че да се уплътни добре. Поставете в хладилника, докато приготвяте крема.

2

За крема

Пригответе пудингът според указанието на опаковката, но с 500 мл прясно мляко. Покрийте го плътно с домакинско фолио за свежо съхранение (това действие се извършва, за да предпази от образуване на кора по повърхността на крема). Оставете да се охлади до стайна температура. Смесете крема сиренето с 100 ml мляко и разбийте с миксер до кремообразна смес. Добавяте все още течния, но почти напълно охладен пудинг при крема сиренето и пасирайте с пасатор до фин гладък крем
Разстелете равномерно крема върху бисквитения блат и загладете повърхността му. Оставете чийзкейка в хладилника за поне 4 часа (най-добре за през нощта) и ще получите вкусен сладкиш. Украсете по желание.