Сгънете хартиената тава, която ще откриете в пакетчето със сместа за брауни, според указанията на опаковката. Загрейте предварително фурната.
Температура на фурна с горен и долен нагрeвател: около 160 °C
Температура на фурна с вентилатор: около 140 °C
Изсипете сместа за брауни в купа. Добавят се яйцата, водата и олиото. Разбъркайте с шпатула или дървена лъжица до гладко тесто. Изсипете тестото в тавата за печене и поръсете с настъргания шоколад (включен в сместа за печене). Поставете тавата във фурната върху решетка.
Позиция на решетката: в средата
Време за печене: около 35 Минути
Оставете тестото да се охлади в тавата върху решетка. Разгънете страните на формата и изрежете 12 парчета (правоъгълни) с еднакъв размер.
В тенджера изсипете вода и я оставете на котлона да заври. Отстранете я от огъня. Поставете пакетчето маслена глазура във водата, така че да го покрие цялото и го оставете така за 20 минути. Извадете го, подсушете го и го разклатете енергично. Отрежете връхчето и натиснете леко. Покрийте едно по едно парчетата брауни с глазурата.
Веднага поставете по 2 очички на всяко брауни, за да се залепят върху току-що поставената глазура.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене