“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Кантучини-тирамису с червени боровинки

Една по-различна идея за тирамису

about 8 парчета (/парченца)

60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Кантучини-тирамису с червени боровинки

Продукти:

100 г бадеми
150 мл кафе (еспресо или силно кафе )
50 мл ликъор (Марсала, Бордо или др.)
395 г сладко от червени боровинки
1 ампула есенция лимон Dr.Oetker
250 г бисквити (катучини)
1 пак. крем Тирамису Dr.Oetker
200 мл прясно мляко (студено)
250 г маскарпоне
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
1 с.л. какао Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Предварителна подготовка

Отделете 25 г бадеми за декорация настрана, начупете останалите бадеми на ситно и запечете до златисто в сух тиган с незалепващо покритие. Пригответе кафето и го смесете с ликьора. В купа смесете сладкото от боровинки с есенцията лимон.

2

Приготвяне

Подредете катучините в правоъгълна чиния и го полейте със сместа ликьор и кафе. Разпределете развномерно сладкото върху катучините.

Пригответе крема Тирамису Dr. Oetker като го разбиете 3 мин с миксер но само с 200 мл прясно мляко и без сметана. В купа разбийте маскарпонето, бурбонската ванилова захар и печените бадеми и накрая объркайте крема тирамису. Разстелете крема развномерно върху боровинковото сладко. Оставете тирамисуто около 2 часа в хладилник. Преди сервиране поръсете с какао и отделените бадеми.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация