“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Френски сладкиш с вишни

Ароматен сладкиш със сладки вишни

about 15 парчета (/парченца)

40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Френски сладкиш с вишни

Продукти:

350 г компот (от отцедени вишни)
6 бр. яйца
200 г захар
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker
240 г пшеничено брашно
2 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
2 с.л. пудра захар

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Подготви и претегли всички продукти предва-рително. Остави вишните да се отцедятдобре в голяма цедка или гевгир. Намаслитавата за печене. Загрей фурната на 180°C нагорен и долен нагревател или на 160°C нагорещ въздух.

Разпредели отцедените вишни равномерно втавата. В подходяща купа разбий яйцата смиксер, добави захарта и ванилената захар и разбъркай всичко за около 4 минути нависока степен. Смеси брашното с бакпулвера и го объркай в яйчената маса с миксер на ниска степен. Разстели готовата смес равномерно върху вишните втавата и печи на средното ниво на предварително загрятата фурна около 30 минути.

След изпичане поръси готовия сладкиш с пудра захар и го сервирай топъл или остави да изстине върху метална скара.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация