Разтопете шоколада на водна баня. Махнете от котлона и добавете зехтина в него, разбъркайте и оставете да се охлади. Разбийте до бяло яйцата с двата вида захар и есенцията ванилия. Добавете шоколада и разбъркайте. Добавете и сухите съставки, разбъркайте и е готово. В тавичка около 20х25 см сложете хартия за печене и изсипете сместа. Може и класически 20х20см, но ще стане по-дебел десерт и по-трудно ще се реди в чаши. Печете на 180° за 30 минути. Оставете да изстине и нарежете на квадратчета.
Сложете всичко заедно в касерола на среден огън до получаване на сладко с желаната консистенция, като разбърквате от време на време. Когато изстине, добавете и нарязаните ягоди.
За приготвянето на кремовете следвайте инструкциите на опаковката.
Може да е в една купа или в индивидуални чаши, а последователността е по ваше желание
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене