Пригответе крема, като смесите съдържанието на пакетчето Специален пудинг със захарта и малко от млякото (около 100 мл). Разбъркайте добре. Прибавете останалото мляко и сложете на котлон на умерен огън, за да не загори. След като сместа се сгъсти, свалете от огъня, покрийте плътно със свежо фолио и оставете настрана, докато изстине напълно. Когато кремът е изстинал, прибавете парченцата печена тиква и разбъркайте с шпатула.
Включете фурната да загрява на 220С и застелете тава за печене с хартия. Изрежете 4/6/8 правоъгълника от бутер тестото и внимавайте да са с еднакви размери. В центъра на един от правоъгълниците сложете 2-3 с.л. от крема с тиква. Намажете краищата с разбито яйце и захлупете с втората половинка от бутер тестото.** От всички краища трябва да притиснете добре с вилица.
Направете 3 напречни разреза отгоре върху пая, намажете с яйце и поръсете със захар. Изпечете вашите пайове за около 20-25 минути на 220С без използване на вентилатор. Отгоре покрийте с алуминиево фолио. Намалете фурната на 180С и допечете за още 15 минути.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене