Смелете бисквитите на трохи с кухненски робот или ги разбийте с точилка в найлонов плик. Смесете ги с разтопеното масло и разбъркайте добре. Притиснете получената смес на дъното на форма за пай с диаметър 24 см.
Разбийте крема Оле с млякото според инструкциите на опаковката. Изсипете крема върху основата във формата. Разбийте студената сметана с пудрата захар, докато се сгъсти. Наредете нарязаните на колелца банани и ги покрийте със сметаната.
Охладете пая за поне 4 часа в хладилник, за да стегне добре. Преди сервиране, го поръсете с начупен/настърган шоколад.
Последвайте блога Dani's Cookings за още изкушаващи и разнообразни кулинарни рецепти.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти