В 600 мл прясно мляко разтворете пудинга и пудрата захар, след което сложете сместа на котлона. При излизане на пара започнете да бъркате непрекъснато, докато заври, и варете 5 минути. Важно е да бъркате постоянно, за да не загори. Свалете от котлона и продължете да бъркате (внимавайте да не се сгъсти прекалено - кремът се сгъстява, когато изстине). Покрийте крема с фолио за свежо съхранение, за да предпази от образуване на кора, и оставете да се охлади. След като се охлади, махнете фолиото и разбийте с пасатор.
Потопете бисквитите в прясното мляко за секунда, след което сложете супена лъжица от пудинга върху една бисквитка и слепете с друга. Оставете крема да се стегне. През това време смесете маслото и пудрата захар и разбийте с миксер до получаването на гладък крем.
След като пудингът между бисквитите е стегнал, намажете с масления крем всички странни на бисквитите и оваляйте в предварително смлените ядки. Направете това със всички слепени бисквити. Оставете бисквитите в хладилника за поне 2 часа.
Свързани рецепти
десерти
десерти
десерти