Flag
Филтри
Рецепти
Вкусни хлебчета и питки

Няма съмнение, че домашно приготвеният и току-що изваден от фурната хляб е кралят на всяка една трапеза. Коричката - хрупкава, сърцевината - мека, ароматът - неописуем. Сигурни сме, че вече го усещате дори и през екрана. Класически, млечен, с чесън, пармезан, маслини или със зеленчуци - какъвто и да изберете, му отдайте необходимата чест и му се насладете с всички сетива.

Хлебчета със суха мая

Съвети за втасване на тесто със суха мая

Веган и постни хлебчета

Още вкусни рецепти

Брашно - всичко за правилното му използване - част 1

Какво означава типовият номер на брашното? Защо едно брашно е тъмно на цвят, а друго светло? Има ли значение дали ще приготвите бисквитки с пшенично или пълнозърнесто брашно? Кои брашна са безглутенови? Всички отговори се крият в статията

Към част 1

Брашно - всичко за правилното му използване - част 2

Брашното е изключително важно при приготвянето на печива, но още по-важно е да знаете какъв вид (тип) да използвате, за да постигнете перфектни резултати при печене на различни  ястия, сладкиши и десерти. Пшенично, ръжено или брашно от спелта? Отговорът ще намерите в статията.

Към част 2

Последвайте Dr. Oetker