Няма съмнение, че домашно приготвеният и току-що изваден от фурната хляб е кралят на всяка една трапеза. Коричката - хрупкава, сърцевината - мека, ароматът - неописуем. Сигурни сме, че вече го усещате дори и през екрана. Класически, млечен, с чесън, пармезан, маслини или със зеленчуци - какъвто и да изберете, му отдайте необходимата чест и му се насладете с всички сетива.
Печене
Печене
Печене
Печене
Печене
Печене
Съвети за втасване на тесто със суха мая
Печене
Печене
Печене
Солена кухня
Солена кухня
Печене
Какво означава типовият номер на брашното? Защо едно брашно е тъмно на цвят, а друго светло? Има ли значение дали ще приготвите бисквитки с пшенично или пълнозърнесто брашно? Кои брашна са безглутенови? Всички отговори се крият в статията
Брашното е изключително важно при приготвянето на печива, но още по-важно е да знаете какъв вид (тип) да използвате, за да постигнете перфектни резултати при печене на различни ястия, сладкиши и десерти. Пшенично, ръжено или брашно от спелта? Отговорът ще намерите в статията.