“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Ванилови гофрети с пудинг

Лесни гофрети с вкус и аромат на ванилия

8 парчета (/парченца)

Easy 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Ванилови гофрети с пудинг

Продукти:

175 г масло
150 г захар
3 г сол
4 бр. яйца
200 г пшеничено брашно
1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
100 мл прясно мляко или вода

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Загрейте гофретника на най-висока степен.

2

В купа разбийте маслото на крем с миксер. Постепенно добавяйте захарта и солта, като разбърквате до получаването на хомогенна смес. Чукнете едно по едно яйцата като разбивате всяко на най-високата степен за около половин минута. Смесете брашнотос бакпулвера и съдържанието на пакетчето пудинг. Добавяйте брашното към яйчения крем постепенно като разбивате. Редувайте с млякото и водата. Накрая разбийте всичко с миксер на средна скорост.

3

Намалете гофретника на средна температура и намаслете. Поставете по две супени лъжици за всяка гофрета върху плочата. Печете до златисто. Сервирайте топли или охладени с пресни ягоди, сладолед или крем Оле.