“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Павлова с Kрем Оле Банан и шоколад

Рецепта от блог Вкусното ми Хоби със Страст и Любов

12 парчета (/парченца)

Easy 60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Павлова с Kрем Оле Банан и шоколад

За блата:

4 - 5 бр. белтъка (Около 150 г)
270 г захар
20 г пудра захар
1 капки лимонов сок 1/4 чаена лъжица
1 бр. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker

За крема:

1 пак. Крем Оле Банан с шоколад
300 мл прясно мляко
2 - 4 бр. ягоди
7 - 10 бр. боровинки

preparation

Приготвяне

1

За блата

Поставете белтъците в купа и ги затоплете на водна баня, заедно със захарта, разбърквайте докато захарта се стопи напълно. Преместете сместа в купата на миксера и разбийте, докато получите плътна, много гъста и лъскава смес. Към края прибавете лимоновия сок, пудрата захар и ванилията. Разбийте отново за 3-4 минути.
 
Включете фурната на 100 градуса.
 
Направете кръг с молив върху хартия за печене с диаметър 22 сантиметра. Обърнете листа наобратно. Изсипете сместа и оформете в кръга една голяма целувка с дупка по средата. Поставете белтъчното тесто във фурната и печете 20 минути на 100°С. След това намалете на 70°С и печете 2 часа. След това време, изключете фурната и оставете блата за още 1 час в нея.

2

За крема и украсата

Когато целувката е напълно студена, разбийте крема с прясното мляко и гарнирайте с него Павлова.
 
Отгоре върху крема поставете малко прясно разбита сметана, ягоди и боровинки.