Flag

Picture -

🍰Вълнуващи срещи с майстор-пекари🍰 Bake Nights са специалните вечерни класове по печене, които подготвяме за вас, нашите почитатели, с много внимание и много любов. Стараем се да ги превърнем в зареждащи и вдъхновяващи вечери, в които се събираме да печем заедно, да творим, да общуваме и да се забавляваме, потопени в облак брашно и сладкия аромат на прясно изпечени сладкиши. 🍰🥐🧁 Срещаме ви с някои от най-известните български кулинарни блогъри, които споделят с вас свои любими рецепти и креативни идеи, с които да обогатите кулинарните си умения. 💫 Вижте моменти от изминали събтия.💫 След огромния успех на първите два сезона с радост стартираме новия трети сезон.🌟 Разберете как и вие можете да се включите в него. 🌟

Picture -

🎄🌟 С наближаването на края на годината ставаме все по-нетърпеливи в очакване на Коледа. Започваме да се настройваме празнично и да кроим планове за заслужена почивка, подаръци, за уютни семейни събирания или бурни празненства, и бляскави трапези.🌟🎄 Както и да си представяме перфектния празник, едно е сигурно – топлината от фурната и ароматът на прясно изпечена питка, курабийки или сладкиш са неизменна част от тези любими дни. ✨

 

👩‍🍳👩‍🍳 В третия сезон на Bake Nights ще ви срещнем с чаровните и талантливи майстори на домашните сладкиши Дани Динева от Cooks and Bakes и Гери Баева от Beyond the yummy. Но този път вие ще имате думата за избора на рецептите, които ще се приготвят в събитията на живо. За класа на всяка от тях ще можете да избирате от 3 оригинални и ефектни рецепти. Печели тази, която събере най-много от вашите гласове. 👍 А с участието си в гласуването може да спечелите участие в класовете. ✨

 

✨ Гласувайте и спечелете клас по печене. ✨

Чаровните ментори на Bake Nights Сезон 3

Дани Динева

👩‍🍳 Красивата и вечно усмихната Дани Динева е отдадена майка, невероятна домакиня, запален кулинар и истинско вдъхновение за многобройните си последователи. Блогът ѝ Cooks and Bakes е нейната страст. 🍰🧁 Любовта ѝ към сладкишите и печивата води началото си още от детството, от кухните на нейните невероятни баби. Дани не спира да експериментира и твори всеки ден в своята кухня и да достига все по-изкушаващи кулинарни върхове.

Гери Баева

👩‍🍳 Гери Баева е преди всичко щастлива и обичана жена, и това ѝ личи. Тя е идеен генератор, любител кулинар, сбъдващ мечти човек и бизнес ентусиаст. Приема готвенето като терапия, а блогът ѝ Beyond the yummy.е любимо място на мнозина, обичащи вкусната храна. 🥞🥐 В него има от всичко и няма никакви ограничения. Идеи от цял свят, сезонни рецепти, трикове и техники – какво повече да иска всеки един почитател на готвенето.

Изберете рецепта за класа на Дани

Изберете рецепта за класа на Дани

Предложенията от Дани са изкушаващи и неустоими дори само на снимка. Традиционни, но представени със стил и креативност, те ще накарт всеки гост да ахне при вида им.

Посочете рецептата, която искате да бъде приготвена на живо в нейния клас, който ще се проведе на 26.11.2022, от 17:00 ч. в кулинарно училище FoodConnection.

✨ Гласувайте и спечелете участие в класа по печене с Дани. 

Снежен Кейк

Вари го, печи го, този кейк е толкова неустоим с богатството си от аромати, ядки и сушени плодове, и толкова лесен за приготвяне. А на всичко отгоре, не се налага да отлежава и може да се хапва веднага след приготвянето му. 🥰✨

Коледен Венец

Декорациите по Коледа понякога ни идват в повече, но не и този вкусен и уханен венец с канела и марципан. Всяка домакиня би се гордяла да го постави като корона на празничната си трапеза. 👑🌟

Фунийки Рудолф

Дори и да не успеят да видят Дядо Коледа и шейната с еленчето Рудолф, децата ще останат запленени от тези хрупкави какаови фунийки с пълнеж от кадифено нежен крем. 🦌🎄

Изберете рецепта за класа на Гери

Гери е подбрала 3 извънредно вкусни и интересни рецепти, които са едновременно лесни за приготвяне и толкова ефектни, че ще изглеждат фантастично на всяка празнична трапеза.

Изберете една от тях, която искате да видите приготвена на живо в класа под нейно ръководство на 03.12.2022, от 17:00 ч. в кулинарно училище FoodConnection

 

✨ Гласувайте и спечелете участие в класа по печене с Гери. 

Амарето печени ябълки

Ароматът на печени ябълки събужда моментално асоциации за домашен уют и топлина. Пълнежът от нежен маскарпоне крем в комбинация с хрупкавата канелена основа и карамелен топинг правят удоволствието още по-голямо. 😋🍏

Брауни трайфъл

Вълшебна е тази купа, в която се редуват вкусове и консистенции. Фантазията тук може да се развихри и да сложим всичко любимо, за да се получи изкушаващ и ефектен десерт. ✨🤩 Ще печем, забъркваме кремове и сосове и накрая ще сглобяваме, за да се получи вълшебен сладкиш. 

Кутия с Коледни сладки

Само с няколко тави сладки може да зарадваме близките с вкусен подарък за празниците. Поднесени в украсена кутия, коледните сладки носят истинска наслада. 🍪🎄

 

 

Вижте моменти от изминали сезони

Условия на игра
УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ за кампанията Bake nights (Класове по печене)

Настоящото Уведомление за поверителност съдържа информация за това как ще се обработват лични данни за целите на рекламната кампания Bake nights (Класове по печене) (по-долу наричана "Кампания" ), организирана от Д-р Йоткер България ЕООД, ЕИК 831755204, бул. Патриарх Евтимий 49,
БЦ „Престиж“, ет. 6, гр. София, п.к. 1463, България (по-долу наричано “Dr. Oetker Bulgaria”) и провеждана в Instagram профила https://www.instagram.com/droetkerbulgaria и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria, както и в Instagram и Facebook профилите на определени потребители, както е посочено в Официалните правила за провеждане на Кампанията.

Официалните правила за провеждане на Кампанията са достъпни на: https://www.oetker.bg/bake-nights-3.

Администратор на личните данни, обработвани във връзка с провеждането на Кампанията, е Д-р Йоткер България ЕООД, ЕИК 831755204, бул. Патриарх Евтимий 49, БЦ „Престиж“, ет. 6, гр. София, п.к. 1463, България.

Връзки към настоящото Уведомление за поверителност и Официалните правила за провеждане на Кампанията са предоставени в публикациите за Кампанията в Instagram профила на Dr. Oetker Bulgaria или Facebook профила на Dr. Oetker Bulgaria. Приканваме Ви да се запознаете с посочените документи, преди да вземете участие в Кампанията.

Администраторът обработва лични данни с цел организиране и провеждане на Кампанията, въз основа на изпълнение на договор или предприемане на действия за сключване на договор (т.е. включване на Участник в Кампанията и предоставяне на награди – участие в клас по печене), както и в изпълнение на произтичащи от Кампанията законови задължения, (напр. данъчни задължения).

В рамките на Кампанията се обработват следните лични данни:

·         На участниците: потребителско име в Instagram или Facebook.

·         На печелившите участници - три имена и телефон за връзка, видео и фотографски изображения от участие в класовете по печене, като Dr. Oetker                    Bulgaria има право да използва видео/фотоматериалите от ателието за публикации в Instagram профила www.instagram.com/droetkerbulgaria и                  Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria с рекламна цел за срок от една година след края на                                кампанията.

·         На печелившите участници - информация за резултат от проведен антигенен тест преди участие в кулинарното ателие.

Ако не ни предоставите Вашите лични данни, ние не можем да осигурим Вашето участие в Кампанията, тъй като няма да можем да Ви идентифицираме, да извършим преценка дали отговаряте на условията на Кампанията, да определим печелившия участник, да предоставим наградата на печелившия участник, да предоставим наградата на печелившия участник, както и да подсигурим безопасно участие в кулинарния клас предвид епидемичната обстановка в страната.

Срокът на съхранение на обработваните лични данни е различен, в зависимост от целта на обработване, а именно:

·         Данните, събирани и обработвани за предоставяне на спечелена награда, ще се съхраняват за срока, необходим за провеждане на Кампанията и за                три месеца, след края ѝ, с изключение на събраните лични данни, за които законът предвижда специален срок на съхраняване. 

·         Данните, обработвани за целите на изпълнение на задължения на Администратора по данъчното законодателство, се съхраняват за срок до 6 години            след края на Кампанията.

Администраторът е предприел необходимите технически и организационни мерки за защита на личните данни на участниците.

Личните данни на регистрираните участници ще бъдат разкривани на „Фулконтакт” ООД, ЕИК 201457947 и Хем енд егс ЕООД, ЕИК 200942869, като обработващ данните.

Обръщаме внимание, че предоставените в Instagram и Facebook данни се обработват съгласно условията на ползване и съобразно Политиките за поверителност на тези администратори, за което Администраторът не носи отговорност. В тази връзка, Вашите публикации и данни, направени съответно и публикувани в изпълнение на условията на Кампанията, в профили в Instagram или чрез Facebook, може да бъдат видими за други потребители на Instagram и Facebook, имащи достъп до съответния профил в Instagram или Facebook.

Съгласно Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) no. 679/2016, Участниците имат следните права във връзка с техните лични данни:

Право на достъп

Имате право да получите потвърждение от Администратора дали се обработват Ваши лични данни. В този случай, можете да поискате достъп до следната информация:

- Цел на обработване;

- Обработвани лични данни;

- Получателите, на които са били разкрити или ще бъдат разкрити лични данни;

- Предвиждания срок на съхранение на лични данни;

- Съществуването на вашите права, съобразно приложимото законодателство за защита на личните данни (както са обобщени по-долу).

Право на оплакване до надзорния орган за защита на личните данни

За България това е Комисията за защита на личните данни, за повече информация: https://www.cpdp.bg.

Право на коригиране

Вие имате право на коригиране на Вашите неактуални или неточни лични данни.

Право на изтриване (да бъдеш забравен)

Вие имате право да поискате Вашите лични данни да бъдат изтрити при посочените в законодателството условия.

Право на възражение

Участниците имат право да възразят по всяко време, по причини, които са обосновани и законни, срещу обработването на техните данни, в определените в законодателството случаи. В случай на обосновано възражение, съответните данни не могат повече да бъдат обработвани.

Правото да не бъдат обект на автоматизирано решение

Участникът има право да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране, което поражда правни последствия за него или по подобен начин го засяга в значителна степен

Право на ограничаване на обработването

При определени обстоятелства Вие имате право да поискате ограничаване на обработването, в случай, че оспорите точността на Вашите лични данни, събрани от Администратора.

Когато обработването е ограничено, Вашите лични данни ще бъдат обработвани само с Ваше съгласие и Вие ще бъдете уведомени преди ограничаването на обработването да бъде отменено.

Право на преносимост на данните

Вашето право на преносимост на данните се състои от два елемента:

·         Право да получите копие от Вашите лични данни в структуриран, общоизползван и четим формат.

·         Право да предоставите получените по този начин данни, на което и да било трето лице или да поискате Организатора да предостави личните данни                пряко на това трето лице, ако това е технически възможно.

Ако желаете да упражните горепосочените права, може да се свържете с Администратора на: contact@oetker.bg.

Ако смятате, че Вашите права за защита на личните данни са нарушени по какъвто и да било начин, Вие имате право да се свържете с националния орган за надзор и защита на личните. За България това е Комисията за защита на личните данни, за повече информация: https://www.cpdp.bg.

Официални правила за провеждане на играта Bake nights (Класове по печене)

1. Тези Правила уреждат провеждането на игра Bake nights (Класове по печене) в Instagram профила https://www.instagram.com/droetkerbulgaria, и Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria („Игра“ или „Кампания“).

2. Организатор на Играта е Д-р Йоткер България ЕООД, ЕИК 831755204, бул. Патриарх Евтимий 49, БЦ „Престиж“, ет. 6, гр. София, п.к. 1463, България (по-долу “Dr. Oetker Bulgaria”) чрез рекламна агенция „Фул контакт” ООД, ЕИК 201457947 и Хем енд егс ЕООД, ЕИК 200942869

3. Кампанията се провежда в периода 10.11.2022 г. – 10.12.2022 г.

4. Правилата на Играта са достъпни през целия период на провеждането ѝ на https://www.oetker.bg/vduhnovenie/bake-nights/bake-nights-2.

5. Участието в Играта не е обвързано с покупка.

6. Участниците следва да се запознаят с Правилата преди да вземат участие в Играта.

7. С участието си в Играта, съгласно настоящите Правила, Участниците:

7.1. потвърждават, че са се запознали с и приемат настоящите Правила и Уведомлението за поверителност във връзка с Играта (достъпно през целия период на Кампанията на: https://www.oetker.bg/vduhnovenie/bake-nights/bake-nights-3) и се задължават да ги спазват. 

7.2. са уведомени и съгласни, че ако бъдат изтеглени като печеливши участници, техните имена и профилни снимки в Instagram и Facebook могат да бъдат използвани от Dr. Oetker Bulgaria за целите на анонсирането им като победители в рамките на срока на Кампанията.

8. В Играта могат да вземат участие физически лица с местоживеене в Република България, навършили 18 години, с изключение на служителите на Dr. Oetker Bulgaria, „Фул контакт” ООД, Хем енд егс ЕООД, членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи), както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта.

9. В Играта могат да участват потребители, които разполагат с профил в Instagram или Facebook. За избягване на всяко съмнение потребителите могат да участват в Играта само един път от един профил в двете социални мрежи.

10. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба Dr. Oetker Bulgaria има право незабавно да дисквалифицира Участници.

11. Участниците могат да спечелят участие в един от двата класа по печене, както е описано в т. 14 по-долу. Един участник може да спечели участие само в един клас от двата класа по печене.

12. Всеки клас по печене ще се проведе в кулинарно училище Food Connection с адрес: бул. "Цариградско шосе" 101, Бизнес Център "Актив", ет. 1, както следва:

* Даниела Динева от 17.00 ч на 26.11.2022 г.;     

* Гери Баева от 17.00 ч на 03.12.2022 г. 

 

13. Условия за участие на печелившите участници в класа по печене са:

13.1. участниците да бъдат заснемани по време на участието им в класа по печене ателие, като Dr. Oetker Bulgaria има право да използва видео/фотоматериалите от класа по печене за публикации в профила си в Instagram профила https://www.instagram.com/droetkerbulgaria, и Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria Dr. Oetker Bulgaria с рекламна цел за период от една след края на кампанията, без заплащане на допълнително възнаграждение.

 

14. Механизъм на Играта

14.1. На 10.11.2022 г. Dr. Oetker Bulgaria публикува две последователни публикации в Instagram профила www.instagram.com/droetkerbulgariaи Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria, съдържащи информация за организирани от Dr. Oetker Bulgaria два класа по печене.

14.2. Информацията във всяка публикация ще съдържа:

·         Дата на провеждане на класа по печене;

·         Три теми за избор;

·         Ментор.

14.3. Двата класа по печене ще се проведат на 26.11.2022 г. и 03.12.2022 г. в кулинарно училище Food Connection.

14.4. Всеки желаещ да участва в дадения клас по печене, следва да публикува коментар с избрана от него тема на класа под публикацията за съответния клас по печене, в срок до 23:59 часа на 17.11.2022 г. Един участник може да спечели участие само в един клас по печене.

14.5. Във всеки клас по печене могат да вземат участие 8 (осем) участника, които ще бъдат изтеглени измежду всички потребители, публикували коментар под съответната публикация за конкретния клас по печене . Отделно ще бъдат изтеглени трима резервни участника за всеки клас по печене.

14.6. Печелившите участници за всеки отделен клас по печене ще бъдат изтеглени на 18.11.2022 г. на случаен принцип от комисия от трима представители на Dr. Oetker Bulgaria измежду потребители, публикували коментар под съответната публикация за конкретния клас. За всеки клас по печене се изтеглят 8 (осем) печеливши участника и трима резервни участника.

14.7. Печелившите участници и изтеглените резервни участници се обявяват в Instagram и във Facebook страницата на Dr. Oetker Bulgaria в пост или/и в коментар на 18.11.2022 до 17.00 ч.

14.8. Печелившите участници трябва да се свържат с Dr. Oetker Bulgaria чрез лично съобщение на страницата на Dr. Oetker Bulgaria в Instagram, във Facebook или на електронен адрес: contact@oetker.bg, за потвърждаване на участието си в класа по печене, както следва:

(а) за клас по печене на 26.11.2022 г. - в срок до 23.11.2022;

(б) за клас по печене на 03.12.2022 г. - в срок до 30.11.2022;

 

14.9. В случай че печеливш участник не потърси наградата си в рамките на горепосочения срок, Dr. Oetker Bulgaria има право да предложи наградата на следващия резервен участник, изтеглен за съответния клас по печене.

14.10. Предоставяните награди са участие в даден клас по печене, под което участникът е публикувал коментар, като не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност. Наградата не може да се преотстъпва на трети лица.

14.11. В случай на невъзможност от страна на Dr. Oetker Bulgaria да осигури провеждане на класовете по печене по причини на неопреодолима сила, в това число, поради мерки, наложени от държавни органи, във връзка с извънредна епидемична обстановка, Dr. Oetker Bulgaria си запазва правото да организира провеждането на класовете по печене за други дати или да прекрати Играта. В тези случаи Dr. Oetker Bulgaria не дължи обезщетение или друга обезвреда на участниците в Играта.

15. Dr. Oetker Bulgaria в качеството му на администратор, извършва обработването на лични данни за целите на провеждане на Кампанията, съгласно Уведомлението за поверителност за Кампанията, достъпно, както следва: https://www.oetker.bg/vduhnovenie/bake-nights/bake-nights-3 Участниците следва да се запознаят с Уведомлението за поверителност за Кампанията.

16. Dr. Oetker Bulgaria не носи отговорност за смисъла, достоверността и сигурността на съдържанието, генерирано от участници в Играта и трети лица, както и за евентуално настъпили неблагоприятни последици за участници в игрите и трети лица във връзка с такова съдържание.

17. Dr. Oetker Bulgaria не носи отговорност за загуби, травми, повреди или вреди, нанесени на имущество или на участник по време на участието му в клас по печене.

18. Dr. Oetker Bulgaria не носи отговорност в случай на невъзможност за участие в Играта поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол. Тези обстоятелства могат да се дължат на грешни или непълни данни, информация, пренесена с прекъсвания, закъснения или повреда, дължаща се на действия на ползвателите в Instagram или Facebook или на използвания от тях функционален софтуер, приложения или други технически средства по време на Играта. Тези обстоятелства могат да се дължат също на технически проблеми, които могат да попречат на функционирането на уеб връзката и/или на софтуера, уеб доставчика, причинени от голям трафик на мрежата или страницата, или и двете.

19. Dr. Oetker Bulgaria не носи отговорност при използване от трети лица на информация и изображения, които участниците в кампанията публикуват или до които разрешават достъп в пространствата, в които се провежда Кампанията.

20. Участниците са изцяло отговорни за съдържанието на текстове, картинки и информацията, публикувана от тях в хода на Кампанията, в това число такава, която достъпна за други потребители на Instagram или Facebook.

21. Dr. Oetker Bulgaria си запазва правото да променя или допълва изцяло или частично тези Правила, като промените влизат в сила след публикуването им на адрес: https://www.oetker.bg/vduhnovenie/bake-nights/bake-nights-3.

22. Dr. Oetker Bulgaria има право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с т. 21 от настоящите Правила в случай на злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.

23. Dr. Oetker Bulgaria си запазва правото да дисквалифицира участници, генериращи съдържание, което е неподходящо, неуместно и несъвместимо с Кампанията. Това включва съдържание, което е обидно, дискриминационно или несъответстващо на правилата за отговорна търговска комуникация, както и да дисквалифицира автора на подобно съдържание. В тези случаи решението на Организаторa е окончателно.

24. Описаните по-горе промоционални игри по никакъв начин не са спонсорирани, одобрени, администрирани или свързани с Facebook и Instagram.

25. Всяко използване на фалшива онлайн идентичност и/или създаване на фалшиви профили във Facebook и Instagram при участие в промоционалните игри се счита за нарушение на настоящите Правила. Dr. Oetker Bulgaria си запазва правото да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават Правилата по какъвто и да било начин. Участниците губят правото да получат награда от Играта.

Последвайте Dr. Oetker