В купа разбийте с миксер (бъркалки) маргарина до гладка смес. Постепенно добавете захар, ванилова захар и солта, като разбърквате, докато се образува гладка смес. Смесете брашното с бакпулвера и разбъркайте последователно с бадемовата напитка на 2 порции за кратко на средна степен.
Загрейте 1 чаена лъжичка олио в тиган (Ø 26 см). Добавете половината от тестото и печете само от долната страна на среден огън за около 10 минути или до златисто. Първо нарежете тестото на четвъртинки с 2 шпатули, след това го обърнете и го изпечете и от другата страна до златисто за около 7 минути.
Накъсайте тестото на малки парчета с 2 шпатули и печете още 5 минути. По същия начин пригответе и останалото.
Пригответе пудинга според указанията. Подредете веган Кайзершмарна в чинии, поръсете с пудра захар и сервирайте с малко ванилов пудинг отстрани.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти