Разбийте маслото и пудрата захар с миксер за около 3 минути, докато получите кремообразна текстура. Добавете брашното и пудинга на прах и замесете гладко, твърдо тесто.
Оформете го на руло (ø 3 см), увийте го в стреч фолио и охладете за поне 30 минути в хладилника.
Загрейте предварително фурната на 170 °C. Нарежете тестеното руло на филийки с дебелина 0,5 см и съвсем леко ги разточете, за да получите добре оформени кръгчета. Поставете ги на малко разстояние едно от друго в тава, застлана с хартия за печене.
Печете ги на средния рафт на фурната за около 10 минути до златистожълто. Оставете да изстинат.
Начупете шоколада на едри парчета и го разтопете на водна баня. Ако не можете да намерите розов шоколад, го заменете с бял или тъмен. Потопете бисквитките наполовина в шоколадовата смес, нека шоколадът се отцеди за кратко и ги сложете върху хартия за печене. Поръсете със захарните конфети и ги оставете да стегнат.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене