“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Плодова сангрия

Като е петъчно – да е по-рано, като е начало – да е подходящо, като е разхлаждащо – нека е цяла кана.

about 4 - 8 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Плодова сангрия

Продукти:

700 мл вино (розе)
700 мл лимонада с грейпфрут (смес от сок от грейпфрут и лимон с кафява захар)
250 мл сок (портокалов)
50 мл ликъор (портокалов)
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
0,5 бр. портокали (настъргана кора)
250 г компот (половинки праскови)
1 бр. лимони

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Смесете виното, лимонадата, сока и ликьора в голяма кана. Разбъркайте ваниловата захар и портокаловите корички. Нарежете на кубчета отцедените половинки праскови. Измийте лимона под гореща вода и нарежете на филийки. Добавете плодовете в сангрията и оставете да се охлади в хладилника за около 2 часа.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация