“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Нуга ганаш

Как да си направим нуга ганаш

10 сладки (/бисквитки)

Easy 10 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Нуга ганаш

Продукти:

75 г кувертюр (шоколадов)
75 г нуга
150 г сметана

preparation

Приготвяне

1

Предварителна подготовка

Пригответе на работния плот нож, дъска за рязане, купа, тиган и тенджера.

2

Приготвяне

В купа начупете на малки парченца кувертюра и нугата. Загрейте сметаната в тенджерата и я изсипете гореща върху шоколадовата смес с нуга. Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.

Използвайте ганаша от нуга веднага.