“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Мариновани тиквички и чесън

Друг прочит на традиционна туршия с тиквички

about 6 - 7 буркана ((700 мл))

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Мариновани тиквички и чесън

Продукти:

2 кг тиквички
about 100 - 200 г чесън
пак. Пикант фикс - букет подправки Dr.Oetker
1,75 л. вода
300 мл оцет (6% или 9%)
150 г захар

preparation

Приготвяне

1

Измийте тиквичките и ги нарежете на тънки ленти по дължина. Изчистете скилидките чесън.

2

Подредете зеленчуците в бурканите, като навивате тиквичките на стегнати рулца и между тях слагате скилидки чесън.

3

 Изсипете съдържанието на пакетчето Пикант фикс в тенджера с 1,75 л вода, 300 мл оцет (6% или 9%) и 150 г захар. Сложете да заври и варете 3-5 мин при непрекъснато бъркане.

4

Залейте подредените в бурканите зеленчуци с горещата смес.

5

 Затворете бурканите и обърнете с капачките надолу за 10 мин.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация