“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Хрупкави гофрети с крем Оле Ягода

Ягодова кремообразна наслада за хубав старт на деня

about 5 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Хрупкави гофрети с крем Оле Ягода

Тесто:

125 г пшеничено брашно
1 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
75 г захар
125 г масло
3 бр. яйца
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker

Крем:

1 пак. Крем Оле ягода Dr.Oetker
400 мл прясно мляко (студено)

preparation

Приготвяне

1

Тесто

Пресейте брашното и бакпулвера в купа. Добавете останалите продукти. Разбъркайте с миксер първо на ниска скорост, а после 2 минути при високата скорост до получаването на хомогенна смес.

Намаслете гофретника. Напълнете формичките на гофретника и печете до златисто. След изпичане оставете гофретите да се охладят.

2

Крем

Във висок съд изсипете млякото и към него прибавете крема на прах. Разбъркайте отначало с миксер на ниска степен, след което разбийте за 3 мин. на висока степен.

Между всеки две гофрети сложете от крема и сервирайте.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация