“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Белгийска бисквитена торта

Белгийски тъмен шоколад във вкусна бисквитена торта в допълнение към следобедното кафе

8 - 12 парчета (/парченца)

50 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Белгийска бисквитена торта

Продукти:

125 г тъмен шоколад
40 г масло
1 пак. Специален пудинг за бисквитена торта
130 г захар
1 л. прясно мляко
2 ч.л. кафе инстантно
200 г бисквити (1 пакет кръгли какаови бисквити )
100 г тъмен шоколад

preparation

Приготвяне

1

Сложете шоколада и маслото в малък съд и разтопете внимателно на много слаб котлон. Оставете настрана. Пригответе пудинга за бисквитена торта по указанията на опаковката, като добавите в млякото и инстантното кафе. Свалете от котлона и прибавете разтопения шоколад, объркайте много добре.

2

В кръгла форма за торта с падащ борд подредете слой бисквити, като леко ги застъпвате. Сипете отгоре половината крем, подредете втори ред бисквити и завършете с останалия крем.

3

В гореща вода потопете пакетчето глазура за 5 мин. Размачкайте добре. Отрежете едно крайче и полейте повърхността на тортата.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация