Коледните сладки са най-сладката част от празничните приготовления. Те ухаят на детство, на уют и на традиция.
Разнообразете празничната трапеза с новите ни предложения за вкусни коледни бисквитки и сладки. Те не само ще впечатлят всички с неустоимия си вкус, но и ще придадат неустоимо празнично настроение на трапезата ви.
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
Джинджифиловите сладки и медеинки са традиционно печиво за коледните празници. Може както да ги хапвате сладко-сладко, така и да ги използвате като украса за коледната елха, а защо не и като подарък за най-близките?
печене
печене
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
рецепти
Открийте още класически и нови интересни джинджифилови бисквитки и меденки и вижте как лесно може сами да си направите джинджифилови къщички за празниците.
Открийте ги тукВ България няма дом, в който по Коледа да не ухае на меденки, ореховки или линцерови сладки. Печенето започва още в началото на декември и продължава чак до празниците. Малките формички, цветните глазури и ароматите на канела и мед превръщат кухнята в истинска коледна работилница. Децата с радост помагат – изрязват звездички, елхички и сърчица, а възрастните пазят семейните рецепти и тайни трикове.
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
десерти
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
Коледно настроение
Коледните сладки не са само за домашната трапеза – те са и прекрасен подарък. Увити в красиви кутии или поставени в празнични торбички, те носят радост на съседи, приятели и колеги. Малките жестове, придружени от аромат на домашно печиво, създават усещането за близост и грижа.
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
сладки и бисквитки
печене
За да останат сладките вкусни и ароматни през целия празничен сезон, съхранявайте ги в метални кутии или стъклени буркани с капак. Меденките се нуждаят от няколко дни, за да омекнат и да развият пълния си вкус, а ваниловите подкови могат да се съхраняват седмици наред. Кремовите сладки трябва да се държат в хладилник и да се хапват пресни.