Flag
Приобщаване
КАНИМ ВСИЧКИ НА МАСАТА

Ние в Dr. Oetker вярваме, че храната има силата да ни обедини. Споделените моменти с вкусна храна са там, за да им се насладят всички, така че независимо кой сте или откъде идвате, винаги има място за вас на нашата масата.

НАШИЯТ НАПРЕДЪК
Нещо малко, на което да се насладят всички

Вкусното печене може да превърне обикновеното ежедневие в нещо, което си струва да празнувате. Откъдето и да идвате, какъвто и да е произходът ви и каквото и да изберете да празнувате, винаги има вкусна рецепта, която да откриете.

Рецепти за всички

Нашата цел? Създаване на вкусни моменти за всички. За да постигнем това, непрекъснато подобряваме своите услуги. Пример за това може да е, че подобряваме достъпността на нашия уебсайт за хора с увредено зрение и слух, като гарантираме, че всеки ще може да се наслади на нашите вкусни рецепти!

Picture -

Вкусни печива за всеки празник

Независимо дали сте любител пекар или опитен професионалист, ние се грижим за цялото ви семейство, за вашите приятели, за всички различни вкусови рецептори по целия свят. Вкусни рецепти за всеки повод ще откриете тук.

Picture -

Рецепти
Любими вкусове от цял свят

С толкова много аромати и вкусове по света има толкова много за откриване. Чрез различни рецепти можете да изследвате различни култури от комфорта на собствената си кухня! Защо не опитате нещо ново днес?

Научете повече
Разберете повече за нашия път към устойчивост

Има много начини, по които всички можем да включим устойчивостта в ежедневните си действия. В нашите пет фокусни области – хранене, устойчиви съставки, минимизиране на отпадъците, действия за климата и приобщаване – предприемаме стъпки, които малко по малко водят до голяма промяна. Защото когато работим заедно, можем да създадем едно по-добро утре.

Какво означава устойчиво развитие за нас?

Преминаваме към по-устойчиви съставки, намалено съдържание на сол и захар, повече растителни опции и рециклируеми опаковки.

Discover More
Discover More
Discover More