Flag

Веган коледни сладки

about 70 сладки (/бисквитки)
Леснa
60
Веган коледни сладки, които да приготвите бързо и лесно тази Коледа
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

За тестото
300 гбрашно
1 щипкабакпулвер Dr.Oetker
100 гзахар
1 пак.ванилена захар Dr.Oetker
200 гмаргарин
1 щипкасол
За декориране
1 малкотъмен шоколад разтопен
Picture - бакпулвер Dr.Oetker
Picture - ванилена захар Dr.Oetker

Начин на приготвяне

Смесете брашното с бакпулвера и ги пресейте в купа. Добавете останалите съставки по ред и омесете на тесто с миксер (кука за тесто). Увийте го в стреч фолио и го охладете за прибл. 30 мин.


Разточете тестото върху набрашнена работна повърхност до дебелина около 5 мм. С помощта на формички за сладки изрежете сладки във всякакви форми и ги наредете в тава, застлана с хартия за печене.

Поставете тавичка в средата на предварително загрятата кора.

Време за печене: about 13 Minutes

Температура на фурна с горно и долно нагряване: 180 °C

Температура на фурна с вентилатор: 160 °C


Повторете процеса на печене с останалите сладки.


Zum Verzieren

Изсипете разтопения шоколад в пош и украсете с него сладките по желание.