Смесете брашното с бакпулвера и ги пресейте в купа. Добавете останалите съставки по ред и омесете на тесто с миксер (кука за тесто). Увийте го в стреч фолио и го охладете за прибл. 30 мин.
Разточете тестото върху набрашнена работна повърхност до дебелина около 5 мм. С помощта на формички за сладки изрежете сладки във всякакви форми и ги наредете в тава, застлана с хартия за печене.
Поставете тавичка в средата на предварително загрятата кора.
Време за печене: около 13 Минути
Температура на фурна с горен и долен нагрeвател: 180 °C
Температура на фурна с вентилатор: 160 °C
Повторете процеса на печене с останалите сладки.
Изсипете разтопения шоколад в пош и украсете с него сладките по желание.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене