Изплакнете четири формички за пудинг или десертни чаши със студена вода.
Смесете съдържанието на пакетчето със захарта с 6 с.л. от прясното мляко. Останалото мляко сложете да заври заедно със сметаната. Свалете врялото мляко от котлона и към него постепенноприбавете приготвената смес като разбърквате енергично. Сложете отново на тих огън за около минута докато се сгъсти. Разпределете горещия пудинг в десертнитекупички или формички за пудинг.
Оставете пудинга за най-малко четири часа в хладилника, докато стегне.
Пасирайте малините и ги прецедете през цедка и смесете с пудрата захар.
Отделете внимателно коричката на добре желирания пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии.Внимателно разпределете пюрето около пудинга. Поръсете малиновото канапе с кокосови стърготини.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти