Flag

Крем-пудинг ванилия в малиново канапе

4 порции (/дози)
Леснa
20
Нежен крем пудинг поднесен с малини
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
1 пак.Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
40 гзахар
300 млпрясно мляко
200 гзаквасена сметана
Малиново канапе
200 гмалини (почистени и претеглени)
10 гпудра захар
10 гкокосови стърготини
Picture - Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1

Пудинг

Изплакнете четири формички за пудинг или десертни чаши със студена вода.


Смесете съдържанието на пакетчето със захарта с 6 с.л. от прясното мляко. Останалото мляко сложете да заври заедно със сметаната. Свалете врялото мляко от котлона и към него постепенноприбавете приготвената смес като разбърквате енергично. Сложете отново на тих огън за около минута докато се сгъсти. Разпределете горещия пудинг в десертнитекупички или формички за пудинг.


Оставете пудинга за най-малко четири часа в хладилника, докато стегне.

2

Малиново пюре

Пасирайте малините и ги прецедете през цедка и смесете с пудрата захар.


Отделете внимателно коричката на добре желирания пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии.Внимателно разпределете пюрето около пудинга. Поръсете малиновото канапе с кокосови стърготини.