“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Ванилов крем с маскарпоне и боровинки

Ванилова нежност и боровинкова свежвест съчетани с ядки, плод и маскарпоне

about 6 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Ванилов крем с маскарпоне и боровинки

Продукти:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
50 г захар
500 мл прясно мляко
125 г маскарпоне
50 г бадеми филирани
300 г боровинки

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Пригответе пудинга според указанието на опаковката с прясното мляко и захарта. След това разбъркайте маскарпонето в горещия пудинг. Покрийте крема с домакинско фолио, за да не хване коричка. Оставете пудинга да се охлади.

В тиган с незалепващо покритие без мазнина запечете филираните бадемите до златисто и ги оставете да изстинат. Измийте и почистете боровинките.

Напълнете чашите, като редувате пудинг, боровинки, бадеми, пудинг и на края боровинки, бадеми.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация