“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Традиционни сладки с ванилена захар, шоколад и сушени боровинки

Тесто за 3 вида Коледни сладки

15 сладки (/бисквитки)

30 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Традиционни сладки с ванилена захар, шоколад и сушени боровинки

Продукти:

1 пак. ванилена захар Dr.Oetker
300 г брашно (тип 405)
100 г пудра захар
3 г сол
150 г масло
1 бр. яйца
40 г сушени червени боровинки
40 парчета шоколадови парченца
0,5 пак. Финес - аромат портокалови корички Dr.Oetker
20 г бадеми (натрошени)

preparation

Приготвяне

1

В купа смесете брашното със захарта, ванилената захар и сол. Добавете маслото и яйцето и разбийте с миксер с куки първо на ниската степен за кратко, а след това на високата до получаването на гладко тесто.

2

Разделете тестото на три. В първото тесто добавете червените боровинки и Финес- аромат портокалови корички и размесете за кратко. Във второто тесто добавете шоколадовите капки заедно с бадемите и замесете тестото. Към третото тесто не добавяйте нищо.

3

Навийте всяко тесто на руло и го завийте в домакинско фолио. Оставете ги в хладилник за 2 часа.

4

Нарежете рулата на филийки с дебелина 0.5 см и поставете върху застлана с хартия за печене тава. Печете около 10-15 мин. в средата на предварително загрята фурна на 175°C при горен и долен нагревател или на 150°C при горещ въздух. След изпичане издърпайте сладките заедно с хартията върху метална скара и оставете да се охладят.

5

Традиционни сладки с ванилена захар

6

Традиционни сладки с боровинки

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация