“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Сладоледена шоколадова торта със солени фъстъци

Шоколадова торта със солени каремелови фъстъци

6 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Сладоледена шоколадова торта със солени фъстъци

Продукти:

100 г фъстъци (печени, солени )
500 мл прясно мляко
1 пак. Премиум Пудинг с белгийски шоколад Dr.Oetker
5 с.л. захар
75 мл карамелов сос

preparation

Приготвяне

1

Подготовка

Накълцайте фъстъци на едро и смесете с карамеловия сос. Отделете 2 супени лъжици от тях настрана.

2

Приготвяне

Смесете съдържанието на пакетчето пудинг с 6 с.л. от млякото, а останалото сложете да заври заедно със захарта. След като заври, добавете към нея пудинговата смес. Бъркайте непрекъснато до сгъстяване.

Изсипете1/3 от пудинга в плитка чиния или тава и загладете. Разпределете отгоре половината от фъстъчено-карамелената смес. Разстелете половината от останалия пудинг отгоре и добавете останалата фъстъчено-карамелена смес. Покрийте с останалия пудинг. Поръсете с отделените фъстъци и замразете за 2ч във фризер.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация