“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоколадови крекери с бурбонска ванилия

Ароматни бисквитки

about 35 сладки (/бисквитки)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Шоколадови крекери с бурбонска ванилия

Продукти:

200 г тъмен шоколад
175 г масло
100 г захар
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
1 пак. крем Парадиз ванилия Dr.Oetker
2 бр. яйца
250 г пшеничено брашно
0,5 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
0,5 ч.л. сода бикарбонат Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Разбийте маслото на най-висока степен на крем. Добавете захарта, бурбонската ванилова захар и крема Парадиз и разбийте всичко до получаването на гладко тесто. Добавете едно по едно яйцата като бъркате всяко на най-високата степен с миксера около 1/2 минута. Пресейте брашното с бакпулвера и содата в купа и след това го разбийте в сместа. Накрая объркайте начупения шоколад. С помощта на две чаени лъжички оформете около 35 сладки и ги притиснете, така че да се получи диаметър 6 см на разстояние 5 см една от друга. Печете в средата на предварително загрята фурна на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух около 15 мин.

Издърпайте изпечените крекери заедно с хартията върху метална скара и оставете да се охладят.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация