“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоколадов десерт с ванилов сос и касис

Класическият шоколад среща екзотичния касис с аромат на ванилия

about 6 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Шоколадов десерт с ванилов сос и касис

Продукти:

250 мл нектар от касис
1 пак. Крем Оле шоколад Dr.Oetker
1 пак. Крем Оле ванилия Dr.Oetker
900 мл прясно мляко
20 г кокосови стърготини

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Във висок съд изсипете 500 мл от прясното мляко и към него прибавете Крем Оле ванилия. Разбийте първо на ниска степен, след това на висока за 3 мин. Добавете нектара от касис и разбивайте още 1 мин.

Пригответе Крем Оле шоколад според указанието на опаковката с останалите 400 мл прясно мляко.

В осем десертни чаши разпределете двата крема като редувате на слоеве. Поръсете с кокосовите стърготини. Оставете крема в хладилника за поне два часа.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация