“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоко-крем с кантучини и амарето

Шоколадов крем със сиропирани италиански бисквити

about 4 сладки (/бисквитки)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Шоко-крем с кантучини и амарето

Продукти:

125 г бисквити (кантучини)
5 с.л. ликьор (амарето)
400 мл прясно мляко
1 пак. Крем Оле шоколад Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Начупете кантучините на малки парченца и отделете 1 с.л. от тях. Останалата част разпределете в четири десертни купички и полейте с ликьора.

Във висок съд изсипете млякото и към него прибавете крема на прах. Разбъркайте отначало с миксер на ниска степен, след което разбийте за 3 мин на висока степен.

Разпределете крема върху напоените кантучини. Украсете с останалите трохи.

Dr.Oetker.Products.Used

click.on.product.for.details