Flag

Руски чийзкейк с пудинг

about 16 парчета (/парченца)
Средно ниво на сложност
80
Оригинално съчетание от пудинг, крема сирене и какао
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Може да приготвите пълнежа също със смес от фина извара и крема сирене.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Смес
375 гпшенично брашно
40 гкакао Dr.Oetker
2 ч.л.бакпулвер Dr.Oetker
200 гзахар
1 пак.ванилена захар Dr.Oetker
1 бр.яйца
200 гкраве масло
Пълнеж
250 гкраве масло
500 гсирене крема
200 гзахар
1 пак.ванилена захар Dr.Oetker
3 бр.яйца
1 пак.Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
Picture - какао Dr.Oetker
Picture - бакпулвер Dr.Oetker
Picture - ванилена захар Dr.Oetker
Picture - ванилена захар Dr.Oetker
Picture - Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1

Тесто

В купа пресейте брашното, какаото и бакпулвера. Добавете захарта, ванилената захар, яйцата и маслото. Разбийте всичко с миксер първо на ниска, а след това на висока степен до получаването на хомогенна смес. Набрашнете повърхността и омесете до получаването на гладко тесто. Ако лепне, го оставете в хладилника за известно време. Разточете половината от тестото на кора с диаметър формата за торта и височината на стените й и разстелете в предварително намаслената форма за торта.

2

Пълнеж

Разтопете маслото и го оставете да се охлади. Пасирайте кремата сирене със захарта, ванилената захар, яйцата, пудинга и маслото до хомогенна смес. Разстелете пълнежа върху тестото и загладете. Разточете останалото тесто, изрежете различни фигуркии от него и ги подредете върху крема.


Печете в предварително загратя фурна на 170°С горен и долен нагревател или на 150°C горещ въздух. След изпичане оставете кейка в изключената фурна за около 5 мин след това я извадете и оставете да изстине във формата.

Съвет за рецептата

  • Може да приготвите пълнежа също със смес от фина извара и крема сирене.