“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Плодова тарта с праскови без печене

Бърза тарта без печение и плодове

12 парчета (/парченца)

Medium 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Плодова тарта с праскови без печене

За основата:

200 г бисквити
30 г какао Dr.Oetker
100 г краве масло

За пълнежа:

1 пак. Крем Оле страчатела
400 мл прясно мляко

За украса:

300 г праскови (около 2-3 големи)
30 г шоколадoв чипс (настърган)

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Смелете бисквитите заедно с какаото в кухненски робот и добавете разтопеното маслото. Завъртете още няколко пъти перката на кухненския робот, докато се смеси добре и заприлича на мокър пясък. Пресипете сместа във форма за тарта (диаметър  20 см) и притиснете добре към дъното и стените. Лесно става, като си помагате с чаша с плоско дъно. Оставете в хладилник за поне час.

2

Пригответе крема по указанията на опаковката и го изсипете в охладената основа на тартата, заравнете повърхността. 

3

Нарежете прасковите на равни резенчета и ги подредете върху крема. Завършете тартата с нарязан или настърган шоколад и украсете с цветчета от лавандула, ако желаете.