Flag

Плодова тарта с праскови без печене

12 парчета (/парченца)
Средно ниво на сложност
40
Бърза тарта без печение и плодове
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

За основата
200 гбисквити
30 гкакао Dr.Oetker
100 гкраве масло
За пълнежа
1 пак.Крем Оле страчатела
400 млпрясно мляко
За украса
300 гпраскови (около 2-3 големи)
30 гшоколадoв чипс (настърган)
Picture - какао Dr.Oetker
Picture - Крем Оле страчатела
1

Приготвяне

Смелете бисквитите заедно с какаото в кухненски робот и добавете разтопеното маслото. Завъртете още няколко пъти перката на кухненския робот, докато се смеси добре и заприлича на мокър пясък. Пресипете сместа във форма за тарта (диаметър  20 см) и притиснете добре към дъното и стените. Лесно става, като си помагате с чаша с плоско дъно. Оставете в хладилник за поне час.

2

Пригответе крема по указанията на опаковката и го изсипете в охладената основа на тартата, заравнете повърхността. 

3

Нарежете прасковите на равни резенчета и ги подредете върху крема. Завършете тартата с нарязан или настърган шоколад и украсете с цветчета от лавандула, ако желаете.