“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Плодов крем с мандарини

Плодов пудинг десерт с мандарини

4 порции (/дози)

Easy 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Плодов крем с мандарини

Продукти:

175 г мандарини
400 мл прясно мляко
40 г захар
1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker

Украса:

about 1 с.л. натрошени парченца шоколад

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Вземете 2 мандарини, обелете ги и махнете ципата. Останалите изстискайте със сокоистисквачка.

2

Объркайте съдържанието на пакетчето пудинг с 6 с.л. мляко до хомогенност. Сложете останалото мляко със сока от мандарини и захар да заври. След това свалете от огъня и объркайте с получената смес. Върнете отново да ври за около 1 мин. при непрекъснато бъркане.

3

Разпределете по 8 парчета от мандарините в десертни чаши. Изсипете крема върху мандарините. Украсете с натрошени парченца шоколад и останалите мандарини. Оставете крема в хладилника до сервирането му.