“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Мариновани чушки

Хрупкави и добре мариновани

about 6 - 7 буркана ((700 мл))

40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Мариновани чушки

Продукти:

3 кг чушки (червени, зелени, жълти)
about 1 - 2 бр. магданоз връзки
1 ч.л. пипер (на зърна черен)
1 пак. Пикант фикс - люта Dr.Oetker
1,75 л. вода
300 мл оцет (6% или 9%)
150 г захар

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Измийте чушките, почистете ги от семето и около 1/3 нарежете на кръгчета. Измийте магданоза и при нужда му скъсете дръжките. Напълнете бурканите със целите чушки, като между тях поставяте кръгчетата чушки, стръкове магданоз и зърната пипер.

Смесете съдържанието на пакетчето Пикант фикс с водата, оцета и захарта. Така получената марината сложете на огъня и я оставете да ври за 3 - 5 мин., като бъркате непрекъснато. След като сместа заври, могат да се добавят допълнително оцет и захар според вкуса, който желаете да получите. Залейте подготвените зеленчуци с горещата марината, разклатете бурканите добре и долейте марината, ако е необходимо. По желание може да добавите клонки копър. Затворете бурканите веднага.

Dr.Oetker.Products.Used

click.on.product.for.details